MediaWatch

Økonomisk Ugebrev henter tidligere Berlingske-chef hjem som topchef

Økonomisk Ugebrev har ansat ny direktør med 25 års erfaring fra danske og udenlandske mediehuse. Den nye topchef skifter fra tysk trykkerikoncern.

Foto: PR/Økonomisk Ugebrev

Specialmediehuset Økonomisk Ugebrev har skiftet ud på direktørposten. Den tidligere JP/Politiken-direktør Steffen Damborg, med bopæl i Aarhus, er stoppet, og ny administrerende direktør er Lars Bo Haber Petersen, som siden 2016 har siddet i bestyrelsen.

Lars Bo Haber Petersen har tilbragt omkring et kvart århundrede i både danske og udenlandske mediekoncerner. Fra 2002-07 var han direktør i Det Berlingske Officin - i dag Berlingske Media - med ansvar  for koncernens gratismedier. Dermed stod han i forreste række i den dramatiske gratisaviskrig, da islandske Nyhedsavisen udfordrede de traditionelle dagblade ved at levere gratis nyheder til titusindvis af husstande hver morgen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Illustreret Videnskab hentede ny chefredaktør med fortid på B.T., Sam Productions meldte om sikker sejlads gennem 2021, inden modvind ramte i 2022, og rundspørge viste begrænset vilje til at betale for podcasts. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Flertal vil af med spilreklamer

Et flertal af den danske befolkning mener, at spilreklamer bør forbydes. Det viser en meningsmåling, som Jyllands-Posten har fået lavet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs