MediaWatch

Aller-direktør får ledende post i europæisk brancheforening

Adm. direktør for Allers trykkerivirksomhed, Jesper Jungersen, bliver ny vice president i den europæiske brancheforening Intergraf, der bl.a. lobbyer i EU.

Foto: PR/Grakom

Mediekræfter med dansk adresse rykker ind i ledelsen af den europæiske brancheforening for print og digital kommunikation Intergraf.

Her er adm. direktør for Aller Tryk, Jesper Jungersen, valgt som ny vice president, oplyser Grakom i en pressemeddelelse.

Intergraf er interesseorganisation for grafiske brancheforeninger som danske Grakom i 19 europæiske lande. Organisationen repræsenterer mere end 112.000 virksomheder, fremgår det.

Jesper Jungersen har de seneste 18 år været adm. dir. for Aller Tryk og er i dag også bestyrelsesformand for Grakom. Blandt mærkesagerne er samarbejde indenfor miljø og klima, arbejdsmarkedsforhold og uddannelse, fremgår det.

”Intergraf er et stort apparat, og der er flere og flere ting, vi arbejder sammen om. Jeg ser frem til at være med til at sikre, at Intergrafs kræfter koncentreres om de forhold, der har størst betydning for de danske virksomheder. Overordnet set betyder udnævnelsen mere dansk indflydelse i Bruxelles," siger Jesper Jungersen, der bl.a. peger på miljø og klima som et fokusområde for branchens udvikling.

Mere fra MediaWatch

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs