MediaWatch

Redaktionschef bliver ny chefredaktør for Alt for damerne

Alt for damerne får ny chefredaktør. Efter syv år stopper Tina Nikolaisen på posten og afløses af kvindebladets redaktionschef gennem de sidste fire år.

Foto: Egmont Publishing

Magasindirektør i Egmont Publishing giver en af sine stafetter videre.

Ved siden af jobbet som magasindirektør i Egmont Publishing har Tina Nikolaisen i syv år også været chefredaktør på Alt for damerne, men nu giver hun den kasket videre til Rikke Dal Støttrup, der siden 2016 har været redaktionschef på magasinet.

Det skriver Egmont Publishing i en pressemeddelelse.

"Det er naturligt for mig at udnævne Rikke, som de seneste fire år har bevist sig som en kreativ og kompetent redaktionschef og en stærk sparringspartner," siger Tina Nikolaisen.

Rikke Dal Støttrup har tidligere været redaktør på TV 2 Nyhederne og redaktionschef på Go'aften Danmark.

Tina Nikolaisen er for nylig blevet en del af den nye dansk-svensk magasinledelse i Egmont Publishing, der blev dannet ved en reorgansering samtidig med, at tidligere landedirektør Klaus Høeg-Hagensen stoppede. Den nye organsation samlede ledelsen af Egmont Publishings bladudgivelser på tværs af landegrænser under Per Kjellander, der hidtil havde været chef for Egmont Publishing i Sverige.

Tina Nikolaisen er samtidig blevet bestyrelsesformand for modelbureauet Unique Models, som er delvist ejet af Egmont.

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs