MediaWatch

Ny chef i Egmont Publishing afviser planer om redaktionel outsourcing i Danmark

Egmont Publishings medieaktiviteter i EU og Storbritannien samles i én stor regional enhed under ny adm. direktør, Per Kjellander, der især på abonnement- og reklamesalg ser muligheder for mere stordrift og samarbejde mellem de lokale forretninger.

Foto: PR / Egmont Publishig

Alt for damerne, Hendes Verden, Hjemmet, Her og nu og stribevis af magasiner som Fit Living og Euroman får ny øverste chef fra Sverige, efter Egmont Publishing har rystet posen organisatorisk og ledelsesmæssigt.

Det betyder bl.a., at stillingen som landedirektør i Danmark og Tyskland er nedlagt, og medieaktiviteterne er samlet i en ny, større division for EU samt Storbritannien. Det samlede ansvar for regionen er lagt i hænderne på den nye adm. direktør Per Kjellander, der refererer til Egmont Publishings øverste direktør, Torsten Bjerre Rasmussen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier vil have åbnet diskussion om fordeling af licensoverskud

De mange millioner i såkaldt merlicensprovenu bør fordeles, så de i højere grad bidrager til at skabe bredde i medielandskabet og holder hånden under lokal- og regionalmedier, lyder det fra adm. direktør i Danske Medier, der vil have gjort op med, at en stor bid af kagen tilfalder DR.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs