Aller henter ny salgschef til eventbureau

Ny salgschef i Aller Medias eventbureau Alive skal opbygge salgsorganisationen i forretningsgrenen, der for nylig blev skilt ud som selvstændigt område. Hun kommer fra BC Hospitality Group, der bl.a. driver Bella Centret.
Foto: Aller Media PR
Foto: Aller Media PR

Aller Media har hentet Lise Sparre Milandt, 46, til huset som ny chef for B2B-salg i eventbureauet Alive A/S. Det fremgår af en pressemeddelelse fra magasinhuset, der for kort tid siden valgte at skille eventforretningen ud i et selvstændigt selskab.

Lise Sparre Milandt kommer fra en stilling som salgschef i BC Hospitality Group, der bl.a. driver Bella Center, hvor hun har været gennem syv år. Opgaven i den nye rolle bliver at etablere og opbygge salgsorganisationen i eventforretningen.

"Det er en fantastisk nyhed, at vi nu kan byde Lise velkommen hos Alive A/S. Lise kommer med en mangeårig salgserfaring fra tilsvarende stillinger i markedet samt et stort nationalt og internationalt netværk. I Alive får hun det overordnede ansvar for etableringen af vores salgsorganisation og for vores strategiske nationale og internationale partnerskaber og branchemedlemsskaber," siger Jesper Hartley, der for nylig blev udnævnt til adm. direktør for Alive A/S.

Allers satsning på produktionen af events er en del af ledelsens store omlægning af huset, der skal udvikle den klassiske bladforretning og skabe ny omsætning.

Aktiviteterne har hidtil været en del af moderselskabet, men blev i oktober lagt ud i datterselskabet Alive A/S, der har 10 fuldtidsansatte, i oktober.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også