MediaWatch

Egmont Publishing henter chef for licensudgivelser hos Lego

Samarbejder med bl.a. Disney og Lego bliver en del af arbejdsopgaverne for ny chef for Egmont Publishings globale licensforretning.

Andrea Ryder tiltræder hos Egmont Publishing 1. november. | Foto: PR/Egmont Publishing

Andrea Ryder flytter fra Lego til Egmont Publishing, hvor hun fra 1. november skal stå i spidsen for selskabets globale licensforretning. Det oplyser Egmont Publishing i en pressemeddelelse.

Selskabets samarbejdspartnere på dén front er bl.a. brands som Disney og Lego, som Egmont Publishing har rettighederne til at udgive indenfor, og hvor Egmont Publishing er stor på markedet i særligt Norden og Tyskland.

"Vi er glade for at kunne byde Andrea Ryder velkommen som ny VP for Global Licensing. Med sin mangeårige erfaring fra Lego, internationale baggrund og store forståelse for godt indhold og stærke varemærker kan hun med sikkerhed tage vores samarbejde med bl.a. Disney, Hachette og Lego til et nyt og spændende niveau," siger Klaus Høeg-Hagensen, adm. direktør for Egmont Publishing i Danmark og Tyskland, i meddelelsen.

Andrea Ryder afløser Silvia Figini, der skifter til en ledende stilling hos Sanrio, der producerer produkter målrettet børn og bl.a. står bag Hello Kitty.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs