MediaWatch

Benjamin Media finder ny mediedirektør hos Advice

Digital director hos Advice rykker til Benjamin Media, hvor hun som ny mediedirektør skal "udvikle, opbygge og iscenesætte" magasinudgiverens brands, siger direktør.

Benjamin Media, der bl.a. udgiver Bo Bedre og Costume, har ansat Birgitte Raben som ny mediedirektør, skriver Markedsføring.

Birgitte Raben er tidligere journalist på Politiken og kommer senest fra fra en stilling som digital director i reklame- og kommunikationsbureauet Advice.

Hos Benjamin Media skal Birgitte Raben stå for forretningsudviklingen af de enkelte magasinbrands, forklarer adm. direktør Niels Jespersen.

"Den eksisterende forretning er i gode hænder hos vores dygtige chefredaktører. Men vi tror på, at vi kan meget mere med vores medier og kompetencer. Birgitte kommer med den helt rigtige baggrund med både medie- og bureauerfaring til at udvikle, opbygge og iscenesætte vore brands på nye måder," siger han ifølge Markedsføring i en presemeddelelse.

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs