MediaWatch

Egmont Publishing henter ny digital direktør

Det bliver en profil med erfaring fra bl.a. tele- og gamingindustrien, der får det digitale direktøransvar for Egmont Publishing i både Danmark og Tyskland.

Thomas Black tiltræder stillingen som digital direktør hos Egmont Publishing 18. august. Foto: PR/Egmont Publishing

Egmont Publishing har sat navn på, hvem der skal indtage posten som digital direktør. Valget er faldet på Thomas Black, der er medstifter af og adm. direktør for det danske gamingselskab My4 og tidligere har stået i spidsen for strategi og M&A hos Telenor. Det oplyser Egmont Publishing i en pressemeddelelse.

Thomas Black tiltræder 19. august. Ud over det digitale direktøransvar i Danmark får han samme rolle i Egmont Publishings tyske del. Derudover vil selskabets digitale afdeling fremover også stå for strategiarbejdet i Danmark og Tyskland.

"Vi er rigtig glade for at kunne byde Thomas velkommen. Ud over det faktum, at han har en stærk strategisk baggrund og et skarpt blik for den digitale udvikling og de muligheder, der byder sig for vores kvalitetsindhold, er Thomas en dejlig åben og nysgerrig person. Jeg er ikke i tvivl om, at han både fagligt og menneskeligt vil bidrage positivt til både teams og ledergruppe," siger Klaus Høeg-Hagensen, adm. direktør for Egmont Publishing, i meddelelsen.

"Jeg ser frem til at starte hos Egmont Publishing, som er på en spændende digital rejse. Jeg glæder mig til at hjælpe med fortsat at indfri det potentiale, som i høj grad findes hos Egmont Publishing, der med det rette mix af høje ambitioner, handlekraft, stærke kompetencer og unikt kvalitetsindhold har alle muligheder for at blive en digital vinder," siger Thomas Black om sit kommende job.

Thomas Black afløser i stillingen Jesper Hansen, der skiftede job tidligere på året – helt præcist 1. juni – hvor han blev adm. direktør for Nordiske Medier, der er ejet af Nordjyske Medier.

Digital direktør hos Egmont Publishing skifter til Nordiske Medier

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere