MediaWatch

Udgiverdirektør stopper i Aller Media

Direktør for ugebladene stopper efter 10 år i Aller Media. Det skyldes uenigheder om, hvordan strategien skal udmøntes, forklarer hun til Ekstra Bladet.

Foto: Scanpix Ritzau/Thomas Lekfeldt

Aller Media siger farvel til medlem af ledelsen og ugebladsdirektør Anette Kokholm, der stopper efter 10 år. Det skriver Ekstra Bladet.

"Vi er blevet enige om, at vores veje skal skilles. Vi er ikke uenige om strategien, men vi er uenige om, hvordan den skal føres ud i livet," siger hun til Ekstra Bladet.

Hun ønsker ikke at uddybe, om hun er blevet afskediget.

Anette Kokholm kom til Aller Media som chefredaktør for Familie Journal i 2009 og har siden 2014 været en del af ledelsen som udgiverdirektør med ansvar for nogle af landets mest læste ugeblade som Billed-Bladet, Familie Journal, Se og Hør, Ude og Hjemme og Søndag.

Hun har tidligere været vært på Go' morgen Danmark på TV 2, stået i spidsen for familie- og livsstilsstoffet på B.T. og været kanalchef på Kanal 4, der i dag er en del af Discovery Networks.

Ledelsen i Aller Media, som Anette Kokholm forlader, består desuden af adm. direktør Lars Matjeka, salgsdirektør Christoph Nørgaard, og kommunkationsdirektør Jette Skeem, økonomidirektør Christian Pape og udgiverdirektør Charlotte Riparbelli, der har ansvaret for Aller Medias magasiner.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs