MediaWatch

Udgiverdirektør stopper i Aller Media

Direktør for ugebladene stopper efter 10 år i Aller Media. Det skyldes uenigheder om, hvordan strategien skal udmøntes, forklarer hun til Ekstra Bladet.

Foto: Scanpix Ritzau/Thomas Lekfeldt

Aller Media siger farvel til medlem af ledelsen og ugebladsdirektør Anette Kokholm, der stopper efter 10 år. Det skriver Ekstra Bladet.

"Vi er blevet enige om, at vores veje skal skilles. Vi er ikke uenige om strategien, men vi er uenige om, hvordan den skal føres ud i livet," siger hun til Ekstra Bladet.

Hun ønsker ikke at uddybe, om hun er blevet afskediget.

Anette Kokholm kom til Aller Media som chefredaktør for Familie Journal i 2009 og har siden 2014 været en del af ledelsen som udgiverdirektør med ansvar for nogle af landets mest læste ugeblade som Billed-Bladet, Familie Journal, Se og Hør, Ude og Hjemme og Søndag.

Hun har tidligere været vært på Go' morgen Danmark på TV 2, stået i spidsen for familie- og livsstilsstoffet på B.T. og været kanalchef på Kanal 4, der i dag er en del af Discovery Networks.

Ledelsen i Aller Media, som Anette Kokholm forlader, består desuden af adm. direktør Lars Matjeka, salgsdirektør Christoph Nørgaard, og kommunkationsdirektør Jette Skeem, økonomidirektør Christian Pape og udgiverdirektør Charlotte Riparbelli, der har ansvaret for Aller Medias magasiner.

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs