MediaWatch

Magasinet KBH når ikke i mål med crowdfunding

En crowdfundingkampagne kørt af Magasinet KBH rejste ikke penge nok til udviklingen af appen "Civitist", der skulle indsamle data om borgernes holdning Københavns udvikling. Magasinet vil undersøge andre finansieringsmuligheder.

Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Den sidste måned har Magasinet KBH forsøgt at indsamle 250.000 kr. gennem crowdfunding til udviklingen af appen "Civitist", men det er ikke lykkedes, oplyser Magasinet KBH i en pressemeddelelse.

Deadline for crowdfundingen udløb 1. februar. Her havde 230 personer støttet med i alt 42.000 kr. Det lever selvsagt ikke op til de 250.000 kr., og derfor har Magasinet KBH refunderet de indsamlede bidrag.

Magasinet KBH har modtaget kritik bl.a. på baggrund af crowdfundingen den seneste måned. Kritikken gik bl.a. på, at der var usikkerhed omkring, hvem der i sidste ende ville modtage data fra Civitist. Dette afholdte mange fra at støtte, skriver Magasinet KBH.

Idéen med appen "Civitist" er, at den skal indsamle data om beboerne i Københavns holdning til byens udvikling. På den måde vil man opnå en indsigt i, hvad der skaber en god by i borgernes egne øjne.

Den idé må Magasinet KBH imidlertid lægge på hylden, men trods den mislykkede crowdfunding, vil bagmændene ikke lægge ideen på hylden, men vil bl.a. afsøge mulige partnerskaber fremgår det.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere