MediaWatch

Børsens datterselskab får nyt ansigt i bestyrelsen

Chefredaktør for den svenske udgave af Dagens Medicin bliver en del af bestyrelsen i Børsens datterselskab Børsen Associated Media, der bl.a. udgiver den danske udgave af fagmediet.

Ritzau Scanpix/Ida Guldbæk Arentsen
Foto: Ritzau Scanpix/Ida Guldbæk Arentsen

Børsens datterselskab Børsen Associated Media, der bl.a. står bag Dagens Medicin, får ny profil i bestyrelsen. Chefredaktør for den svenske udgave af Dagens Medicin, Christina Kennedy, afløser Mikael Nestius i bestyrelsen efter halvandet år.

Ud over rollen som chefredaktør er Christina Kennedy også områdechef for sundhedsmedierne i divisionen Bonnier Business Media, som Mikael Nestius er adm. direktør for, og som Børsen er en del af i Bonnier-koncernen.

Udskiftningen er en af flere, der er fulgt efter ledelsesskiftet på Børsen, hvor Bjarne Corydon afløste Anders Krab-Johansen fra 2018.

Bjarne Corydon indtrådte for et år siden i bestyrelsen for datterselskabet, der sidste sommer også fik ny direktør i skikkelse af Søren Vitfell Keller. Formandsskabet har siden slutningen af 2017 ligger hos Fredrik Andersson, chef for Bonniers aktiviteter inden for healthcare. Han afløste Børsens tidligere kommercielle direktør Allan Hansen, der skiftede til en stiling i Berlingske Media.

Børsen Associated Media har ligesom Børsen svenske Bonnier som hovedejer med 50,1 pct. af selskabet, mens JP/Politikens Hus sidder på de resterende 49,9 pct.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere