MediaWatch

Bonnier indgår aftale med journalister – trækker lønnedgang tilbage

Efter godt to måneder er ledelse og medarbejdere i Bonnier Publications blevet enige om en aftale, der tager den varslede lønnedgang for layoutere af bordet. Opsigelsen af 11 ansatte fastholdes – samtidig melder ledelsen om ny personalenedgang i det nye år for at nå sparemål.

Foto: PR/Bonnier

Der skal stadig skæres 11 redaktionelle stillinger i magasinhuset Bonnier Publications, men de lavere lønninger i nye arbejdsvilkår for yderligere 9 layoutere i huset er blevet trukket af bordet igen efter næsten to måneders forhandlinger mellem ledelsen og medarbejdernes tillidsrepræsentanter. Det oplyser parterne til MediaWatch.

"Jeg har det godt med den aftale. Vi har her til morgen talt med kollegaerne, som kvitterer for arbejdet og siger, de synes, det lyder som en god aftale omstændighederne taget i betragtning. Vi vidste jo godt, vi ikke kunne komme gratis ud af situationen, men har fra starten sagt, at vi ville forhandle om tingene," siger tillidsrepræsentant for journalisterne, Allan Numelin.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs