MediaWatch

Kendte på stribe trækker sig fra retssag mod Qvortrup

Tidligere chefredaktør Henrik Qvortrup ser nu ud til at slippe for erstatningskrav fra kendte i Se & Hør-sagen, hvor de blev overvåget via deres kreditkort. Alle 19 sagsøgere har således nu trukket sig fra sagen. Det skriver Ekstra Bladet.

Henrik Qvortrup. | Foto: Tobias Selnæs Markussen/Polfoto/Arkiv

De 19 kendte danskere, som har anlagt erstatningssag mod Se & Hørs tidligere chefredaktør Henrik Qvortrup at have overvåget deres kreditkort i den såkaldte Se & Hør-sagen, har nu alle valgt at trække sig fra søgsmålet. Det skriver Ekstra Bladet.

Det oplyser advokat Brian Werner Larsen, der repræsenterer de 19 kendte, heriblandt Iben Hjejle, Pelle Hvenegaard og Oliver Bjerrehuus.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Nent udfaser Viafree og går i partnerskab med ViacomCBS

Nent trækker i 2022 stikket på sin reklamefinansierede streamingplatform i Norden, Viafree, til fordel for et partnerskab med en af verdens spillere inden for annoncefinansieret streaming. Nent skal fortsat stå for lokalt annoncesalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs