MediaWatch

Medstifter af Benjamin Media dukker op i Løvens Hule

Det bliver bl.a. med en af iværksætterne bag Benjamin Media og Bilbasen i rækkerne, når DR åbner en ny sæson af Løvens Hule.

United Productions Aps/DR
Jan Lehrmann (th) afløser sammen med Peter Warnøe Tommy Ahlers og Birgit Aaby i Løvens Hule Foto: United Productions Aps/DR

DR har sat holdet, der skal filtrere pitch fra iværksættere og finde den næste, bedste forretningside, når den kommende sæson af DR1-programmet Løvens Hule begynder i 2019. Det skriver DR i en pressemeddelelse.

To ny ansigter er kommet til, efter iværksætter og investor Tommy Ahlers tidligere blev udnævnt som ny uddannelses- og forskningsminister, og Birgit Aaby har valgt at stoppe i programmet.

De nye profiler tæller bl.a. Jan Dal Lehrmann, der i sin tid var med til at stifte Bilbasen og Benjamin Media sammen med Johnny Laursen. De to solgte efterfølgende Bilbasen til Ebay i 2008, mens Bonnier Publications opkøbte Benjamin Media. Han har siden investeret i flere startups, herunder billedportalen Bazoom, som Nordjyske medier købte i 2015 og solgte igen sidste år. I dag tæller hans investeringer bl.a. Mybanker, Unwire Payment, Trophy Games og detail-kæden Normal, skriver DR.

Jan Dal Lerhmann får i programmet selskab af erhvervsmanden Peter Warnøe samt de tre gengangere Christian Stadil, Ilse Jacobsen og Jesper Buch, som i DR-formatet skal vurdere en række startup-ideer, som de kan vælge at investere i projekterne.

"Jeg elsker gode forretningsideer og passionerede mennesker, som er klar til at sætte alt på spil for det, de tror på. Derfor er Løvens hule et drømmejob for mig. Jeg ser frem til at blive mødt af mennesker med ild i øjnene og til at kæmpe med de andre løver om de gode ideer. Det bliver med garanti både sjovt og lærerigt," siger Jan Dal Lehrman.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere