MediaWatch

Aller skyder millioner ind i rejseselskab efter underskud

Millionunderskud i Allers nyeste rejseselskab får mediehuset til at skyde millioner i selskabet.

Scanpix Ritzau/Thomas Lekfeldt
Foto: /Ritzau Scanpix /Thomas Lekfeldt

Det er godt et år siden, Aller Media købte rejseselskabet Beach Tours, og nu må mediekoncernen skyde flere penge i virksomheden, efter Beach Tours er kommet ud af sidste år med et underskud, skriver Finans.

Underskuddet i 2017 lyder på 4 mio. kr. efter skat og har sendt egenkapitalen i minus. Det har fået Aller til at tilføre 9 mio. kr. i form af en kapitalforhøjelse, fremgår det af regnskabet.

"Vi har en stærk ejer bag os, som skaber sikkerhed for såvel kunderne som bureauet, så vi forfølger ufortrødent vores ambitioner om at lykkes med forretningen og få vores del af markedet," siger Anders Ladefoged, direktør i Beach Tours, som dog betegner resultatet som utilfredssstillende, til Finans.

Ifølge Anders Ladefoged er Beach Tours i en opstartsfase, som kræver investeringer.

Beach Tours blev stiftet i 2015 og var tidligere en del af danske NG Travel Group, inden det blev købt af Aller-koncernen.

Rejseselskabet er en del af Aller Leisure, som per 1. oktober blev udskilt i et selvstændigt selskab under moderselskabet, Aller Holding.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen – medieforlig special

Det er næppe gået din næse forbi, at mediemøllen har været på overarbejde i løbet af den forgangne uge, hvor medieforhandlingerne nåede nye højder. Dét kan du blive klogere på i vores special edition-overflyvning over ugens mediepolitiske gang i Mediedanmark.

Regeringen opgiver TV 2-salg

Efter Dansk Folkepartis afvisning af at sælge 40 procent af tv-stationen i den kommende medieaftale opgiver kulturminister Mette Bock nu ævred.

S-formand: Vi er ude af medieforhandlingerne

Mette Frederiksen, Socialdemokratiets formand, slår efter et møde i Finansministeriet fast, at partiet endegyldigt har forladt forhandlingerne om et nyt medieforlig. Dermed peger alt på en smal aftale.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere