MediaWatch

Digitale indtægter holdt hånden under Bonnier Publications' resultat

Bonnier Publications, der er magasinforretningen under den svenske Bonnier-koncern, gik marginalt tilbage på toplinjen. Tocifret vækstrate på det digitale område holdt hånden under selskabet i presset mediemarked.

Foto: PR/Bonnier

Bonnier Publications, der står bag nogle af landets mest læste magasiner såsom Illustreret Videnskab og Bo Bedre, kom ud af 2017 med en marginalt reduceret omsætning og ditto driftsresultat. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Omsætningen på nordiske marked blev reduceret med cirka 60 mio. kr. til 1009 mio. kr., mens resultatet af primær drift tabte 5 mio. kr. i forhold til 2016 og endte på 125 mio. kr. Overskudsgraden blev hævet en smule fra 12,2 til 12,4 pct. Selskabet oplyser imidlertid ikke årsresultatet før og efter skat.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs