MediaWatch

Bonnier flytter historiemagasiner fra Sverige til Danmark

Produktionen af fire historiemagasiner, som Bonnier Publications købte for et år siden, skal flyttes fra Malmø til København. Berørte ansatte skal beslutte sig for, om de flytter med inden midten af januar.

Bonnier Publications flytter produktionen af fire historiemagasiner fra Malmø til København. Det skriver Resume.

Der er tale om de fire titler Allt om Historia, Populär Historia, Militär Historia og Släkthistoria, som var blandt ni titler, som Bonnier købte af af LRF Media for et år siden. De berørte medarbejdere har i løbet af december været på besøg på Bonnier Publications kontor i København og har indtil 10. januar til at beslutte sig for, om de ønsker at flytte med over på den anden side af sundet.

"I øjeblikket er der for lang afstand mellem marketingafdelingen, den digitale afdeling og indholdsproduktionen. Vi har brug for tættere samarbejde for at udvikle de bedste ideer og styrke vores forretning. Derfor er denne flytning naturlig at foretage," siger Jens Henneberg, viceadm. direktør og publicistisk chef hos Bonnier Publications, til Resume.

Bonnier Publications forventer, at de fire titler skal være integreret i kontoret i København, som i dag huser omkring 300 medarbejdere, i starten af februar.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs