MediaWatch

Egmont lancerer svensk magasin om e-sport

Sverige bliver første marked for nyt magasin om e-sport, men planen er, at magasinet også skal udbredes til andre lande.

Foto: PR/Egmont

Egmont Publishing kaster sig ud i esport og udgiver 28. december første udgave af et magasin om sportsgrenen, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

I første omgang skal magasinet, der får titlen GLHF, som står for "Good Luck Have Fun", udgives i Sverige. Planen er at brede det ud til andre lande, i første omgang Storbritannien, Norge og Polen.

"Esport vokser med eksplosiv fart, og forhåbentlig har vi fundet et format, som tiltaler målgruppen. Vi vil tilbyde inspirerende og afslappende læsning for dem, der selv spiller og for det store publikum til esport," udtaler Marika Birk, forlagsdirektør hos Egmont Publishing, i meddelelsen.

Magasinforlaget oplyser, at planen er at udgive mellem fire og seks udgaver af GLHF i løbet af 2018.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs