MediaWatch

Egmont lancerer svensk magasin om e-sport

Sverige bliver første marked for nyt magasin om e-sport, men planen er, at magasinet også skal udbredes til andre lande.

PR/Egmont
Foto: PR/Egmont

Egmont Publishing kaster sig ud i esport og udgiver 28. december første udgave af et magasin om sportsgrenen, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

I første omgang skal magasinet, der får titlen GLHF, som står for "Good Luck Have Fun", udgives i Sverige. Planen er at brede det ud til andre lande, i første omgang Storbritannien, Norge og Polen.

"Esport vokser med eksplosiv fart, og forhåbentlig har vi fundet et format, som tiltaler målgruppen. Vi vil tilbyde inspirerende og afslappende læsning for dem, der selv spiller og for det store publikum til esport," udtaler Marika Birk, forlagsdirektør hos Egmont Publishing, i meddelelsen.

Magasinforlaget oplyser, at planen er at udgive mellem fire og seks udgaver af GLHF i løbet af 2018.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

TDC lavede norske frasalg i milliardklassen, medieforliget giver fortsat anledning til en historie eller to, og EU var en guldgrube af aktivitet på medieområdet i ugens løb. Kom med på rundtur til ugens vigtigste begivenheder i mediebranchen.

Test din MediaIQ

Har du fulgt ordentligt med i mediebranchen i den seneste uge? Ellers har du chancen for at blive opdateret og testet her - og vinde en iPad.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere