MediaWatch

Aller har fundet ny direktør til rejseselskab

Ny direktør for Allers rejsedivision, Aller Leisure, er hentet hos konsulentvirksomhed og har fortid i bl.a. Berlingske Media.

Foto: Aller Media

43-årige Morten Aaberg Sørensen er ny direktør for Aller Leisure, som står bag Allers rejseselskaber. Det skriver branchemediet Standby.

Morten Aaberg Sørensen afløser Rikki Sølling, der forlod Aller-koncernen i begyndelsen af året. Han kommer fra en stilling vicepræsident i konsulentvirksomheden Mannaz, hvor han har overordnet ansvar for kursusforretningen, digital udvikling, samt virksomhedens marketing.

"Morten har stærke ledelsesmæssige kompetencer samt en solid erfaring med markedsføring og salg, drevet af markeds- og kundeindsigt. Dette, i kombination med hans kompetencer inden for digital udvikling, transformation og marketing, gør ham til den helt rigtige profil til at lede vores rejsevirksomhed, der er i vækst," udtaler Katinka Aller, bestyrelsesformand for Aller Leisure, i en pressemeddelelse ifølge Standby.

Erfaring fra Berlingske

Mens Morten Aaberg Sørensen ingen erfaring har fra rejsebranchen, kommer han med erfaring fra mediebranchen som bl.a. salgs- og marketingdirektør i Berlingske Media.

"Rejsebranchen er en meget spændende og dynamisk branche, hvor man ikke altid ved, hvad morgendagen bringer. Det er en branche, der hele tiden synes i bevægelse. Jeg sagde også ja, fordi jeg fra mine mere end ti år hos Berlingske kender Aller-koncernen som en interessant, dynamisk og stærk spiller. Og så er de fire danske rejsebureauer i Aller Leisure en stærk portefølje – Aller Leisure har ambitiøse vækstmål. Dette er et drømmejob," siger Morten Aaberg Sørensen til Standby.

Aller Leisure omsætter for omkring 600 mio. kr. årligt. Aller valgte i foråret at udskille rejseaktiviteterne i Aller Leisure i et selvstændigt selskab under moderselskabet Aller Holding for "at sikre en klar profil af koncernens rejseforretning uafhængigt af koncernens medieforretning". Indtil da hørte rejsedivisionen under Aller Media.

Den opdeling fik Pål Thore Krosby til at stoppe på posten som adm. direktør i Aller Media.

 

Forsiden lige nu

North Media vendte tilbage til overskud i 2017

Efter år med underskud blev udviklingen i North Media vendt i 2017, som kom ud af året med plus på bundlinjen. Selskabet forventer markante indtægtsstigninger i 2018, efter omlægningen hos Postnord har sendt nye kunder til selskabets distributionsgren.

Viaplay-chef forventer at overgå streamingmarkedet

Efter at have fremlagt tal, der viser, at Viaplay er vokset med 21 pct. i 2017, forventer Flemming Fjeldgaard, chef for Viaplay Danmark, at streamingtjenesten kan vokse mere end streamingmarkedet generelt. Det skal ske gennem investeringer i både produkt og indhold, fortæller han i et interview med MediaWatch.

Filmbranchen om S-forslag: Der skal mere til

Socialdemokratiet vil pålægge internationale streamingtjenester som Netflix, at de skal lægge mindst fem pct. af deres omsætning i produktion af dansk indhold. Det er ikke godt nok, lyder det fra film- og tv-branchen.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere