MediaWatch

Ugeblade & Magasiner

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere mediehuse mærker presset fra den økonomiske tilbagegang, bl.a. JP/Politikens Hus, Ekstra Bladet fortalte om sit arbejde med personalisering af eb.dk og Zetland sagde farvel til en chefredaktør. Få overblikket endnu en begivenhedsrig uge i mediebranchen.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Gyldendal-topchef, afskedigelser i Bonnier Publications og regnskaber fra TV 2 og Viaplay. MediaWatch giver dig overblikket over ugens største nyheder fra medielandskabet.

Egmont henter ny it-direktør

Den danske mediekoncern har fundet en afløser til Jonas Frank Johannesen, der skal gribe stafetten og videreudvikle Egmonts brug af bl.a. kunstig intelligens.

1 - 25 af 3712

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs