MediaWatch

Ugeblade & Magasiner

Briefing: Ugen i mediebranchen

Illustreret Videnskab hentede ny chefredaktør med fortid på B.T., Sam Productions meldte om sikker sejlads gennem 2021, inden modvind ramte i 2022, og rundspørge viste begrænset vilje til at betale for podcasts. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Briefing: Ugen i mediebranchen

To regionale mediehuse satte ord på radioambitionerne på dab, en kanal forsvinder fra det danske radiolandskab, og Viaplay Group lagde grønne ambitioner frem. Kom med på en rundtur til de vigtigste nyheder i mediebranchen i den forgangne uge.

De færreste medievirksomheder har fastsat CO2-mål

Kun to ud af ti topledere i medie- og underholdningsvirksomheder har fastsat mål for at reducere udledningen af drivhusgasser som en del af virksomhedens langsigtede strategi. Ifølge PwC-undersøgelse har medie- og underholdningsbranchen mindst fokus på klima ud af alle undersøgte brancher.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Digital boghandel genopstår efter konkurs, Drive Studios skærer ned efter underskud, stigende papirpriser spøger fortsat, og mediekommentatorer stiller skarpt på B.T.’s kuldsejlede lokalsatsning. Hop med på denne rundfart omkring de største mediehistorier i uge 28.

Grafiske udgivelser slås sammen

De to medier henvendt til den grafiske branche, Print og Medier samt Sign & Print, bliver lagt sammen, så nyhedsbrev, hjemmeside og magasin bliver til ét.

EU-pulje for nyhedsmedier åbner

Europa-Kommissionens organisation Creative Europe har lanceret en pulje for journalistiske partnerskaber på tværs af landegrænser, som skal understøtte bæredygtige forretningsmodeller for nyhedsmedier.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny chefredaktør på Politiken, politisk nederlag til skatteministeren og en ”forældet” sag om ulovlig statsstøtte. Nyhederne har været mange i denne uge. Få et overblik over de vigtigste i MediaWatchs overflyvning.

1 - 25 af 3656

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs