MediaWatch

Ugeblade & Magasiner

Egmont udpeger ny topchef for skandinavisk webshop

Egmont-ejede Outnorth, der er en af spydspidserne i koncernens offensiv på e-commerce markedet, får ny administrerende direktør, efter nuværende topchef Lars Nykvist har valgt at trække sig tilbage.

Briefing: Ugen i mediebranchen

MediaWatch skød gang i en ny serie om forlagsbranchen, Dansk Folkeparti lancerede eget medie, og vi kortlagde første halvårs vigtigste jobskifter. Kom med på rundtur til ugens vigtigste begivenheder i mediebranchen.

Mennesker skal fylde mere i Mandag Morgen

Selvom ugebrevet Mandag Morgen og Altinget fremover hører under samme chefredaktion, skal Mandag Morgen fortsat leve efter stifteren Erik Rasmussens løfte til sine læsere: Læs mindre, forstå mere, lyder det fra chefredaktør Jakob Nielsen, der samtidig varsler, at mennesker skal fylde mere i ugebrevet.

"Det er fristende at prøve det hele, men også unødvendigt og ufokuseret"

Sommer 7'eren: Der er en tendens til, at medier i dag prøver samtlige platforme af i jagten på flere læsere og brugere. Det er med risiko for i sidste ende at udvande produktet, lyder det fra redaktør for Samvirke, Maiken Riis Friberg, som også rejser kritik af, at vi som branche skaber "et kollektivt sortsyn" i vores spalter.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere