MediaWatch

Ugeblade & Magasiner

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio24syv vil ikke søge om en ny sendetilladelse, NENT blev børsnoteret, Europa-Parlamentet godkendte copyright-direktiv, og Aller Media slankede direktionen. Velkommen til en rundtur i mediebranchens uge 13.

Aller Media skærer en direktørstilling væk

Anette Kokholm stopper som udgiverdirektør i Aller Media, der samler udgiveransvaret under én direktør fremover. "Jeg har brændt for ugebladene," siger Anette Kokholm om sit farvel.

Udgiverdirektør stopper i Aller Media

Direktør for ugebladene stopper efter 10 år i Aller Media. Det skyldes uenigheder om, hvordan strategien skal udmøntes, forklarer hun til Ekstra Bladet.

Danske medier er skeptiske over for Apple News+

Jysk Fynske Medier, TV 2 og Egmont har svært ved at se fidusen i Apples nye medietjeneste Apple News+ - forretningsmodellen er ikke gangbar for andre medier pga. for lav abonnementspris, lyder det bl.a. fra Jysk Fynske Medier.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udbuddet af FM4 blev skudt i gang, regnskabssæsonen skrev næste kapital bl.a. med solidt overskud til TV 2 og sorte tal hos Information, og spilbranchen vil købe færre tv-reklamer. Velkommen til en rundtur i mediebranchen.

JP/Politikens Hus vil ikke søge støttekroner fra Google-fond

For at værne om uafhængigheden afviser JP/Politikens Hus tanken om at søge støtte fra Google News, der netop har uddelt mere end 7 mio. kr. til danske medier, siger adm. direktør Stig Ørskov. Google pointerer, at det er frivilligt at søge midlerne.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere