MediaWatch

Ugeblade & Magasiner

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Danske Medier får ny formand

Efter fire år med Jesper Rosener, adm. direktør i Jysk Fynske Medier, som formand for de private mediers brancheorganisation, overtager direktør i Teknologiens Mediehus kasketten.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Et forlag med faldende flyvehøjde, en pris på åbning af DR’s kæmpearkiv, en omfattende fyringsrunde og en radiodirektør, der må se i øjnene at vigtig målsætning bliver svær at nå. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Nordiske Medier nærmer sig mål om 25.000 abonnenter

I løbet af de seneste tre år har Nordiske Medier øget sin abonnementsbase med over 40 pct. ved at holde et klart fokus på abonnementsforretningen og mindske frafaldet af læsere. I år forventer mediehuset at indfri mål om 25.000 abonnenter.

Kommentar: Den perfekte storm på papirmarkedet

Mangel på papir, voldsomme prisstigninger og øget international konkurrence. Papirmarkedet er ramt af noget nær den perfekte storm, hvilket sender en presbal videre til de trykte medier. Der er behov for handling i EU, lyder det i en kommentar fra Thomas Torp, direktør i Grakom.

Egmont opkøber dansk webshop

Story House Egmont udvider e-commerce porteføljen med opkøbet af den danske webshop Andlight, der bliver en del af Royal Design Group, som Egmont købte sidste år.

Strejke på stor papirfabrik er afblæst

Efter næsten fem måneder er strejken på finske UPM nu afblæst. Det vil tage tid, før det europæiske papirmarked er tilbage på normalen, lyder det fra branchedirektør.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Hul i ny momslov, udskydelse af ny model for bibliotekspenge, en mulig omlægning i Berlingske Media-ledelsen og et par årsregnskaber har været med til at farve himlen over Mediedanmark denne uge. Få et overblik med ugens briefing.

1 - 25 af 3619

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs