MediaWatch

Ugeblade & Magasiner

Mediebureauers indkøb voksede 2 procent i 2017

Digitalt mediaindkøb stod for en stor del af væksten i mediebureauernes indkøb i 2017, viser årlig opgørelse. Tv gik en smule tilbage, mens trykte medier oplevede tocifrede procentuelle fald.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Et konsortium vil købe TDC, retssagen mod Johan Schlüter gik i gang, og DR's bestyrelsesformand gav sig en tomme i forbindelse med politikernes ønske om at spare i DR-budgettet. Få overblikket over endnu en hæsblæsende uge i Mediedanmark.

Test din MediaIQ

Har du fulgt ordentligt med i mediebranchen i den seneste uge? Ellers har du chancen for at blive opdateret og testet her - og vinde en iPad.

RUC søsætter ny digital universitetsavis

Nyt medie for studerende og ansatte på RUC vil sætte fokus på forskning, politik og arbejdsmiljø og har fået et frihedsbrev fra ledelsen. "Vi ønsker et seriøst, kritisk medie," siger universitetsdirektør.

Debat: Er Trump og Sass Larsen mediernes wakeupcall?

En ny analyse viser, at amerikanerne er blevet støt mere kritiske over for medierne – og det i et omfang, som rækker ud over Donald Trumps kernevælgere. Så måske har både han og Henrik Sass Larsen en pointe, skriver Finn Graversen.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere