MediaWatch

Ugeblade & Magasiner

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen går efter kun at sælge 49 pct. af TV 2, ugebladskæmpen Aller kom med regnskab, som ikke så godt ud for den danske dels vedkommende, og DF meldte sig klar til at skrue på de ønskede DR-besparelser. Det er blevet tid til ugens tour gennem mediebranchens største begivenheder.

Bonnier afskediger 70 i USA

Den svenske udgivervirksomhed Bonnier, der i Danmark også står bag Benjamin Media, har opsagt godt 17 pct. af sine ansatte i USA.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Analyse af DR's økonomi, TV 2 tager hul på "kæmpestor strategisk" satsning på unge, og Facebook varsler nedprioritering af mediers indhold. Kom med på rundtur i mediebranchen.

Danske Medier henter ny adm. direktør i it-virksomhed

Direktør for kommunikation og marketing i KMD afløser Ebbe Dal som adm. direktør i Danske Medier. Med bl.a. "et solidt kendskab til den digitale transformation" har den nye direktør det bedste udgangspunkt for at styrke organisationen, siger formand.

Svensk medieselskab beskyldes for regelbrud

En granskning af svenske Direktpress bestilt af interesseret køber har fået købsinteressen til at fordufte. Direktpress mener, at det er tale om en smædekampagne fra konkurrent.

Bureau: I 2018 vil annoncemarked ramme før-krise niveau

Annoncemarkedet vokser i 2017, og særligt de digitale investeringer tegner sig for en større andel, selvom den digitale vækst tager lidt af, vurderer bureau, som forventer, at markedet i 2018 vokser til niveau før finanskrisen.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Aller Medias topchef lægger ny strategisk linje for Danmarks største bladhus, Politiken har solgt 20.000 digitale abonnementer, og TV 2 overtager X Factor fra 2019. Kom med på – årets sidste – rundtur i mediebranchen.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere