MediaWatch

Ugeblade & Magasiner

Salget af Hus Forbi er styrtdykket

Hjemløseavisen Hus Forbi har fået kappet en tredjedel af oplaget på et år. Det skyldes bl.a., at mange ikke tager avisen med sig, men nøjes med at give pengene ifølge bestyrelsesformand.

Tidligere Berlingske-skribent går solo med nyt vinylmagasin

Kim Flyvbjerg har forladt, hvad han kalder en "drømmestilling" på Berlingske, og udgiver nu et nyt, gratis magasin om vinyler. Selvom en række printmagasiner er lukket, mener bagmanden, at mediet egner sig godt til den specifikke målgruppe.

Egmont Publishing lukker blognetværk efter halvandet år

Blognetværket Storyplanes, som magasinkoncernen Egmont Publishing lancerede sidste år, er lagt ned, efter selskabet har stiftet nyt influencer-marketingbureau. "Vi er nødt til at fokusere kræfterne," forklarer kommerciel direktør.

Test din MediaIQ

Har du fulgt ordentligt med i mediebranchen i den seneste uge? Ellers har du chancen for at blive opdateret og testet her - og vinde en iPad.

”Data vinder, og det skal vi udnytte”

Medierne står stærkt, fordi de både har godt indhold og værdifulde brugerdata, mener ny kommerciel direktør i Aller Media, men print må ikke gå i glemmebogen: "Vi er ikke dygtige nok til at forklare, hvor effektivt print stadig er".

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radiokæmpe skummer fløden i voksende marked, BTMX med tocifret millionunderskud i år 1, og Nordisk Film betaler historisk højt beløb for svensk spilselskab. Kom med på en overflyvning over ugen i mediebranchen.

Medie: Aller nedlægger 100 stillinger i Sverige

Mere end hver femte stilling i Aller Medias svenske forretning vil over sommeren blive skåret fra ifølge Resumé som led i en større omlægning. Det skal hente besparelser for mindst 90 mio. kr.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere