MediaWatch

Discovery og DBU sætter prisshow på pause

Der bliver ingen tv-transmittering, når Dansk Fodbold Award, som DBU står bag, bliver uddelt næste år. "Award shows har det generelt svært på dansk tv," siger Discovery, der hidtil har sendt showet.

/ritzau/Lars Poulsen
Tottenhams Christian Eriksen fik prisen for Årets Mål, da Dansk Fodbold Award blev uddelt i Horsens i foråret. Næste gang, DBU hylder de danske fodboldspillere, bliver det uden tv-transmission. Foto: /ritzau/Lars Poulsen

Faldende seertal sender Discovery og DBU i tænkeboks om prisshowet Dansk Fodbold Award, som DBU står bag, skriver Ekstra Bladet.

Siden 2015 har Discovery transmitteret prisshowet, som har eksisteret siden 2008, men til foråret bliver det ikke muligt at følge kåringen af årets bedste danske fodboldspillere og -præstationer på skærmen. I stedet vil parterne gentænke showet som tv-produkt.

"Award shows har det generelt svært på dansk tv. Skal vi lykkes med et stærkt Dansk Fodbold Award fremover, skal vi skabe en mere involverende og udadvendt begivenhed. Vi skal i langt højere grad henvende os til dem, der ikke sidder i salen ved prisuddelingen: nemlig dansk fodbolds fans," siger sportschef Anders Bay, sportsdirektør hos Discovery Networks Danmark.

I stedet for showet bliver fodboldpriserne uddelt i forbindelse med DBUs repræsentantskabsmøde i starten af marts næste år.

Forsiden lige nu

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere