MediaWatch

TV 2 sidder på hovedparten af public service-pulje

TV 2 har modtaget godt 80 pct. af støttekronerne i Public Service Puljen de seneste tre år. Vilkårene for at søge støtte bør ændres, lyder det fra Producentforeningen.

Foto: PR/TV 2/Henrik Ohsten

Siden Public Servicen Puljen så dagens lys for første gang i 2007, har den statsejede tv-station TV 2 været puljens største aftager af støttekroner. Det skriver Politiken, der har gennemgået puljens støttemodtagere de seneste ni år.

Støttekroner fra Public Service Puljen kan søges af kommercielle tv-stationer og streamingtjenester til produktion af tv-programmer. Den råder over knap 47 mio. kr. årligt plus eventuelt overskydende licensmidler. Kravene for at modtage støtte er, at mindst 50 pct. af befolkningen kan se programmet - hvilket er muligt for TV 2-kanalerne, TV3 og TV3+ samt Discoverys Kanal 4 og 5'eren og dk4.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs