MediaWatch

Producenter står i kø for at overtage Aftenshowet

DR har skudt gang i en stor udbudsrunde, hvor selskabet leder efter en privat producent til at overtage Aftenshowet. Og DR behøver ikke kaste stenen langt for at ramme interesserede.

DR's flagsskibsprogram Aftenshowet er sendt i udbud i det private produktionsmiljø, som i 2018 skal overtage produktionen. Værtsholdet betstår af Mette Bluhme Rieck, Mark Stokholm, Ulla Essendrop, Mikkel Fønsskov og Ditte Haue. | Foto: Agnete Schlichtkrull, DR

Det er ikke svært at finde interesserede kandidater, der står klar til at byde ind på DR's "Aftenshowet", der er det største daglige aktualitetsformat, som public service-stationen nogensinde har sendt i udbud til ekstern produktion.

Den første af i alt tre runder i udbudsprocessen blev indledt for få dage siden, og ifølge udbudsmaterialet er der tale om en gedigen godbid for producenterne. Der skal produceres mellem 195 og 200 programmer årligt, som fire dage om ugen bliver vist i såkaldt prime-access, kl. 19-20, på DR1 med en seertilslutning på omkring 300.000 dagligt og en seerandel på ca. 21 pct. Størstedelen af seerne bliver leveret direkte fra TV-Avisen, der leder op til Aftenshowet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs