MediaWatch

Yousee henter ny afdelingsdirektør i egne rækker

Yousees hjemtagning af callcenter-opgaverne giver nu også udslag på ledelsesfronten. Den nye afdelingsdirektør for Call Center Operations finder selskabet internt.

PR/TDC
Foto: PR/TDC

Det bliver fremover den 32-årige Thorbjørn Bekke-Hansen, som skal stå i spidsen for Yousees callcenter-opgaver.

Det skriver TDC Group i en pressemeddelelse.

Thorbjørn Bekke-Hansen får titel af afdelingsdirektør i Call Center Operations i Yousee, og skal fremadrettet stå i spidsen for kapacitetsstyringen af selskabets kundekontaktcenter.

Karrieren startede han i TDC Group, hvor han har haft en række forskellige lederstillinger i koncernen inden for analyse, forretningsudvikling og Call Center styring.

Thorbjørn Bekke-Hansen kommer senest fra en stilling som vendor management director for Yousees outsourcede kundekontaktcenter.

TDC, der står bag Yousee, valgte i september at afbryde Yousees samarbejde med underleverandøren Sitel efter tre år og hente 800 medarbejdere tilbage:

"Vi har gang i flere initiativer for at nå vores strategiske ambition om at have den bedste kundeoplevelse. Som en del af dette har vi besluttet at hjemtage vores kundevendte funktioner. I januar hjemtog vi TDC Erhvervs kundeservice fra Sitel, og nu gør vi det samme med Yousee," sagde TDC's topchef Pernille Erenbjerg i den forbindelse.

Artiklen er leveret af MediaWatch' søstermedie ITWatch.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Socialdemokratiet vil have Netflix til at betale til dansk indholdsproduktion, finansdirektøren i Berlingske Media stoppede, og North Media har vendt nedtur til optur takket være Postnord-krisen. Vil du have overblik over ugen, der gik i mediebranchen? Så læs med.

Tidligere DR-profiler: DR-struktur kan give uklarhed om magtfordeling

DR’s opbygning mellem på den ene side de producerende enheder som DR Nyheder og DR Kultur og på den anden side den strategiske chefredaktion i DR Medier, der sidder med ordrerbogen, skaber usikkerhed om, hvem der reelt bestemmer, ifølge flere kilder, som Berlingske business har talt med.

Dramatisk greb i DR’s Liberty vækker kritik

DR’s nye søndagssats, dramaserien ’Liberty’, der bygger på romanen af samme navn, får kritik forud for premieren søndag aften. DR gør romanen til et ”almindelig soap-agtigt familiedrama,” lyder det blandt andet.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere