MediaWatch

MTG sælger dele af fodboldrettigheder til Discovery

De to tv-stationer fortsætter parløbet om fodboldrettigheder med aftale om dele af tv-rettighederne til de to engelske cupturneringer.

PR foto/MTG
Foto: PR foto/MTG

MTG og Discovery er blevet enige om en aftale, der sender dele af tv-rettighederne til de to engelske cupturneringer FA Cup og Caraboa Cup - også kendt som Liga Cup - fra MTG til Discovery. Det skriver Digitalt.tv.

Rettighederne blev købt i maj af MTG for perioden 2018-2024 for FA Cups vedkommende og for perioden 2018-2022 for Caraboa Cups vedkommende, og dermed var der udsigt til, at Discovery ikke kunne vise kampene fra de to turneringer. Det ændrer den nyligt indgåede aftale altså på.

Historien melder ikke noget om økonomien i aftalen. MTG oplyser, at aftalen løber frem til sommeren 2019.

Det er langt fra nyt for Discovery og MTG at dele fodboldrettigheder. Det gør de i forvejen, når det gælder Superligaen, den engelske Premier League, spanske La Liga og italienske Serie A.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Sagaen om TDC's fusion med MTG's nordiske tv-forretning fortsatte, flere selskaber præsenterede regnskaber, og flere medier klagede over afslag på mediestøtte. Få overblikket over ugens gang i mediebranchen.

Canal Digital satser på ny alt-i-en tv-boks

Tv-distributøren melder sig ind i den skærpede konkurrence om tv-kunderne med en ny tv-boks, der skal fungere som one-stop-shop og indgang til både flow-, streaming- og web-tv.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere