MediaWatch

TDC køber Plenti

Danmarks største teleselskab har købt konkurrenten, som bl.a. Mofibo-stifter Morten Strunge står bag, for 74 mio. kr.

TDC har købt sin noget mindre konkurrent Plenti for et kontant beløb på 74 mio. kr. Det oplyser TDC mandag morgen.

TDC overtager 100 pct. af anpartskapitalen i Plenti, der blev grundlagt i 2015. Sælgerne er Peter Mægbæk, som er adm. direktør for Plenti, og Morten Strunge, som også står bag e-bogsselskabet Mofibo.

"Vi er glade for, at vi er nået frem til en aftale med Plenti. Det er en solid virksomhed med et stærkt team, der inden for en kort periode har fået rigtig mange kunder. Overordnet er opkøbet attraktivt både fra en finansiel og strategisk vinkel," siger koncerndirektør Michael Moyell Juul fra TDC Group i meddelelsen.

Plenti-stifter og direktør Peter Mægbæk håber, at opkøbet kan styrke Plentis tilbud til kunderne fremover.

"TDC er landets største indholdsleverandør, så samtidig ser vi selvfølgelig også på, om vi kan styrke Plentis produkter med attraktivt indhold," siger direktør for Plenti, Peter Mægbæk, i meddelelsen.

Plentis kunder bliver i øjeblikket serviceret på 3's netværk, men man vil nu gå i gang med at flytte kunderne over på TDC's netværk.

"Vores primære fokus her og nu er, sammen med Plentis dygtige folk, at sikre, at alle kunder får en smidig overgang til TDC Groups mobilnet. Vi går derfor nu i gang med planlægningen af den del som det første," fortæller Michael Moyell Juul i meddelelsen.

Det fremgår af meddelelsen, at købet ikke skal godkendes af Konkurrencestyrelsen, hvorfor det træder i kraft fra dags dato.

Plenti havde ved udgangen af august i år en kundebase på omkring 90.000 kunder.

/ritzau/FINANS

Forsiden lige nu

Netflix vil låne flere penge til nyt indhold

Netflix vil investere tocifret milliardbeløb i nyt indhold. Det kræver flere penge på kontoen, som selskabet varsler skal hentes via yderligere lån. Gælden er næsten fordoblet på et år.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere