MediaWatch

TV 2 køber tv-rettigheder til håndbold af MTG

TV3-ejer sælger de eksklusive tv-rettigheder til EM-slutrunder i håndbold i 2020 til TV 2.

Jens Dresling/Polfoto
Foto: /ritzau/Jens Dresling

Tv-rettighederne til EM i håndbold i 2020 for både kvinder og mænd skifter hænder.

I slutningen af sidste år meddelte MTG, at tv-selskabet havde erhvervet rettighederne. Men nu er de solgt videre til TV 2. Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

"Eksklusive håndboldslutrunder er noget af det, vi holder allermest af hos TV 2. EM-slutrunderne har sikret os de allerstørste succeser – det er i den fælles dækning på TV 2 og TV 2 Sport, vi har kunnet løfte begge kanaler betydeligt. Ønsket om tæt dækning af håndboldslutrunderne var netop en af grundene til, at vi i 2015 igangsatte vores sportskanal," udtaler Frederik Lauesen, TV 2's sportschef, i meddelelsen.

Slutrunderne vil blive vist på TV 2, TV 2 Sport og TV 2 Play, skriver TV 2.

Kvindernes EM bliver spillet i Danmark og Norge, mens herrernes EM vil finde sted i Sverige, Norge og Østrig. Herrernes slutrunde får i 2020 for første gang deltagelse af 24 lande mod normalt 16.

TV 2 har i forvejen de eksklusive rettigheder til EM-håndbolden i 2018, som for herrernes vedkommende afvikles i Kroatien i januar, mens kvindernes slutrunde i december spilles i Frankrig.

Forsiden lige nu

Netflix glider af på S-forslag og sender bolden tilbage til politikerne

Den amerikanske streamingtjeneste vil ikke svare på, om den er klar til at imødekomme ønske fra flere partier om at betale en procentdel af sin omsætning tilbage til det danske produktionsmiljø. Tværtimod mener Netflix, at det er op til politikerne at finde løsninger, der "tilskynder investeringer".

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere