MediaWatch

DR Nyheder skal nedlægge 6-8 stillinger

Mere end en håndfuld stillinger forsvinder i DR Nyheder som et led i de besparelser og programomlægninger, DR har fremlagt planerne for i dag.

Foto: /ritzau/Finn Frandsen/

Selvom DR vil styrke den journalistiske kvalitet, går nyhedsredaktionerne i DR Nyheder ikke fri i den spareplan, DR's ledelse har lagt frem i dag, erfarer MediaWatch. DR Nyheder står over for at skulle nedlægge 6-8 stillinger. Det bekræfter DR Nyheders ledelse, over for MediaWatch.

Samtidig ændres ledelsen i DR Nyheder, hvor Sandy French er stoppet som indholdschef og sat sig i stolensom ny nyhedsdirektør efter Ulrik Haagerup. I stedet er tidligere redaktionschef for dr.dk, Christian Lindhardt, ny indholdschef, mens redaktionschef Thomas Falbe rykker op som nyhedschef i nyhedsledelsen. Produktionschef Charlotte Deuleran bliver også en del af nyhedsledelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs