MediaWatch

Nordisk Film ansætter ny HR-direktør

Lotte Sodemann Sørensen skifter Ebay ud med Nordisk Film, hvor hun fra 1. september skal stå i spidsen for HR.

Lotte Sodamann Sørensen, fra 1. september HR-direktør hos Nordisk Film.

Nordisk Film, der er en del af Egmont-koncernen, har ansat ny HR-direktør i skikkelse af Lotte Sodemann Sørensen. Det oplyser Egmont i en pressemeddelelse.

Hun tiltræder 1. september. Lotte Sodemann Sørensen er hentet fra en stilling hos Ebay, hvor hun hidtil har været HR-Vice President med ansvar for Europa, Mellemøsten og Afrika. Tidligere har hun arbejdet for bl.a. Den Blå Avis.

"Jeg er stolt over, at vi har kunnet tiltrække en kapacitet som Lotte, der har haft en spændende karriere inden for ledelse og HR både i Danmark og internationalt. Lotte vil forsætte arbejdet omkring vores ambition om at bringe HR endnu tættere på vores forretninger og strategier," udtaler Allan Mathson Hansen, direktør for Nordisk Film, i pressemeddelelsen.

"Jeg har gennem årene fulgt Egmont og Nordisk Film og synes jo, at det, vi skaber, og værdierne er super attraktive. Nordisk film er ambitiøs og i rivende udvikling, så jeg glæder mig til, at jeg nu kan blive en del af teamet og til arbejdet med at udvikle forretningen og organisationen mod en spændende fremtid," udtaler Lotte Sodemann Sørensen om sit kommende job.

På posten afløser hun Ole Tofft, der tidligere på året skiftede til HR-afdelingen i moderselskabet Egmont.

Forsiden lige nu

DF vil fastholde DR's programindkøb trods besparelser

Private producenter frygter at blive ramt på ordrebog og økonomi, hvis Dansk Folkeparti får opbakning til en stor nedskæring af DR. Det bør dog gå mindst muligt ud over eksterne produktioner, siger partiets medieordfører.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere