MediaWatch

Google-profil skal lede Discoverys digitale aktiviteter i Norden

Svensker med en fortid i Google, MTG og Schibsted skal stå i spidsen for Discoverys digitale aktiviteter i Norden, herunder streamingtjenesten Dplay.

Karin Bonde er udnævnt til VP Digital Nordics i Discovery Networks. | Foto: Discovery Networks

Svenske Karin Bonde skifter Google ud med Discovery Networks, hvor hun er udnævnt til VP Digital Nordics. Det meddeler Discovery Networks i en pressemeddelelse.

Karin Bonde kommer fra en stilling som Video Solution Specialist i Google i Sverige og har en fortid i MTG, som står bag TV3-kanalerne, og norske Schibsted.

I stillingen som VP Digital Nordics får Karin Bonde ansvaret for Discoverys Entertainment Digital-forretning i Norden. Det betyder, at alle Dplay-afdelinger i Norden vil refere til hende. Samtidig bliver det en central opgave for Karin Bonde sammen med sin digitale modstykke i Eurosport Player, Trine Fjellberg Falnes, at sikre en stærk digital position for Discovery i Norden, oplyser Discovery.

Hun bliver desuden en del af den svenske del af Discoverys ledelsesgruppe med reference til Tine Austvoll Jensen.

"Karin har en bred erfaring med forretningsudvikling og lancering af komplekse digitale produkter. Hendes baggrund fra Google, Viasat, Viaplay og Schibsted gør hende til den perfekte kandidat til dette job. Hun kommer til at spille en central rolle i den videre udrulning af Discoverys digitale ambitioner," udtaler Tine Austvoll Jensen, ansvarlig for Entertainment Digital Nordics i Discovery Networks, i meddelelse.

Karin Bonde tiltræder sin nye stilling 22. august.

Mere fra MediaWatch

TV 2 i Norge opruster digitalt

Egmonts store norske tv-forretning øger bemandingen på tv2.no med 30 stillinger som led i en digital opgrading, der bl.a. skal styrke nyhedsformidlingen på breaking.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs