MediaWatch

Nordisk Film Biografer får ny direktør

Driftsdirektør rykker op på topposten i Nordisk Film Biografer, hvor han afløser Egmont-selskabets mangeårige direktør, der skifter til Lagkagehuset.

Asger Flygare Bech-Thomsen, adm. direktør for Nordisk Film Biografer fra 1. september.

Danmarks største biografkæde Nordisk Film Biografer, der er en del af Egmont-koncernen, får ny adm. direktør 1. september. Det oplyser Egmont i en pressemeddelelse.

Det er selskabet nuværende driftsdirektør (COO) Asger Flygare Bech-Thomsen, der rykker op og bliver adm. direktør. Det sker, samtidig med at den nuværende adm. direktør John A. Tønnes forlader posten. Han skal fremover være adm. direktør for Lagkagehuset efter at have stået i spidsen for Nordisk Film Biografer siden 2001.

Den nye direktør Asger Flygare Beck-Thomsen har været ansat i Nordisk Film-regi siden 2008 først som udviklingsdirektør i Nordisk Film og siden 2013 som COO i Nordisk Film Biografer. Han har desuden været adm. direktør for boghandlerkæden Arnold Busck.

"John efterlader Nordisk Film Biografer i fantastisk god form, så vores opgave bliver at gå fra good to great. Vi fortsætter vores vækst og ekspansion, og vi er interesserede i at åbne flere nye biografer. Vores 4dx-koncept i Oslo og vores nye luksuskoncept Supreme i Lyngby er blevet markante successer, så vi vil blive ved med at udvikle biografoplevelsen og skabe nye tilbud til filmelskere i Skandinavien," udtaler Asger Flygare Bech-Thomsen.

Posten som COO i Nordisk Film Biografer vil blive besat snarest muligt.

Forsiden lige nu

DF vil fastholde DR's programindkøb trods besparelser

Private producenter frygter at blive ramt på ordrebog og økonomi, hvis Dansk Folkeparti får opbakning til en stor nedskæring af DR. Det bør dog gå mindst muligt ud over eksterne produktioner, siger partiets medieordfører.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere