MediaWatch

Netflix køber forlag i første opkøb nogensinde

Den amerikanske streamingtjenesten har haft tegnebogen fremme og køber tegneserieforlag.

/ritzau/AP/Elise Amendola
Foto: /ritzau/AP/Elise Amendola

Streamingtjenesten Netflix har foretaget sit første opkøb nogensinde. Selskabet har opkøbt tegneserieforlaget Millarworld, der også producerer tegnefilm.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra det amerikanske selskab.

De finansielle detaljer i handlen offentliggøres ikke.

Opkøbet sker ifølge Netflix for at kunne arbejde direkte med dygtige skabere og erhverve rettigheder til filmhistorier med spændende figurer og fiktionsverdener.

/ritzau/FINANS

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Socialdemokratiet vil have Netflix til at betale til dansk indholdsproduktion, finansdirektøren i Berlingske Media stoppede, og North Media har vendt nedtur til optur takket være Postnord-krisen. Vil du have overblik over ugen, der gik i mediebranchen? Så læs med.

Tidligere DR-profiler: DR-struktur kan give uklarhed om magtfordeling

DR’s opbygning mellem på den ene side de producerende enheder som DR Nyheder og DR Kultur og på den anden side den strategiske chefredaktion i DR Medier, der sidder med ordrerbogen, skaber usikkerhed om, hvem der reelt bestemmer, ifølge flere kilder, som Berlingske business har talt med.

Dramatisk greb i DR’s Liberty vækker kritik

DR’s nye søndagssats, dramaserien ’Liberty’, der bygger på romanen af samme navn, får kritik forud for premieren søndag aften. DR gør romanen til et ”almindelig soap-agtigt familiedrama,” lyder det blandt andet.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere