MediaWatch

Kvindernes kamp mod Norge trak over en halv million seere

Da det danske kvindelandshold mandag aften mødte Norge i EM-slutrunden så i gennemsnit 566.000 seere med. Det gør det til årets næstmest sete fodboldkamp hidtil.

Danmarks Stine Larsen og Norges Kristine Minde duellerer i Danmarks sidste puljekamp ved EM i fodbold for kvinder i Holland, mandag. | Foto: /ritzau/Proshots/Erik Pasman

Der er tilsyneladende stor interesse i at følge det danske kvindelandsholds deltagelse ved EM-slutrunden i fodbold i Holland. Det viser nye tal fra DR Medieforskning på baggrund af Kantar Gallups tv-seertal.

Da de danske kvinder mandag aften mødte Norge, så 566.000 seere således med, da sejren blev hevet i land med et 1-0 resultat. Det gør det til årets næstmest sete fodboldkamp ifølge DR Medieforskning. Det placerer også kampen knap 200.000 danske seere over Champions League-opgøret mellem Juventus og Real Madrid i juni.

Til sammenligning trak finalen i den danske Superliga mellem Brøndby og FC Midtjylland 121.000 seere, rapporterer Ekstra Bladet.

Dog skal det bemærkes, at kvindelandsholdets kampe bliver transmitteret på både TV 2 og DR, mens både Superliga-kampen og Champions League-opgøret kun blev vist på betalingskanalen TV3+, som er ejet af MTG-koncernen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs