MediaWatch

Turner ansætter ny chef for Nordeuropa

Pierre Branco, der har over 10 år hos Turner bag sig, stiller sig i spidsen for tv-selskabets aktiviteter i bl.a. Danmark.

Pierre Branco.

Tv-selskabet Turner, der bl.a. står bag kanalerne Cartoon Network, CNN og Bommerang, får ny chef for de danskek og øvrige nordeuropæiske aktiviteter. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Det bliver Pierre Branco, der får titel af Senior Vice President for Turner i Storbritannien, Norden og Baltikum. Han har arbejdet for selskabet siden 2006 og kommer fra en stilling som General Manager for Turners aktiviteter i Frankrig, Portugal, Afrika og Israel.

"På trods af et højt kompetenceniveau hos samtlige kandidater udmærkede Pierre sig gennem sine exceptionelle resultater med at opbygge brands og drive vækst. Kombinationen af hans branchekendskab, engagement i digitale trends og passion for at sætte fans i centrum af alt vi gør, kommer til at tilføre vision og styrke til virksomheden i Nordeuropa og tage den til det næste niveau," udtaler Giorgio Stock, der er topchef for Turner i Europa, Mellemøsten og Afrika, i meddelelsen.

Turner er en del af Time Warner-koncernen, der sidste år blev købt af teleselskabet AT&T for 85 mia. dollar, svarende til 580 mio. kr. Handlen mangler endnu konkurrencemyndighedernes godkendelse.

CNN-ejer lukker tv-kanal i Norden

Forsiden lige nu

Tv-status: Discovery og MTG vandt seerandele i 2017

Mediebureau kårer Discovery som "den store vinder i 2017", mens også MTG havde fremgang blandt de 19-50 årige. Omvendt gik TV 2 tilbage i målgruppen, men er stadig størst blandt alle danskere. Få et overblik over styrkeforholdet mellem kanalfamilierne i 2017 her.

Seneste TV

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere