MediaWatch

United-ejer køber svensk produktionsselskab

Storbritanniens største produktionsselskab, som ejer danske United Productions, har slået kløerne i svensk tv-producent.

Elk Productions står bl.a. bag den lokale produktion af Ninja Warrior i Sverige.

ITV Studios, Storbritanniens største produktionsselskab, køber den svenske producent Elk Production for et uoplyst beløb. Det skriver ITV Studios i en pressemeddelelse.

Elk Productions er et datterselskab til Elk Entertainment Group og har ifølge ITV aktuelt 15 produktioner, som enten er på vej eller netop nu vises hos de svenske broadcastere. Blandt produktionerne er en lokal udgave af de internationale formater "Ninja Warriors", "Superstars" og "Top Chef: Just Desserts".

ITV Studios lægger Elk Production sammen med de eksisterende produktioner i selskabet ITV Studios Sweden. Elk Productions nuværende direktør, Anna Rydin, sættes i spidsen for alle svenske aktiviteter.

ITV står i Danmark bag United Productions. 

Mere fra MediaWatch

Nyt nordisk indhold forsvinder fra HBO Max som led i omlægning

HBO Max dropper produktion af originalt indhold i de nordiske og centraleuropæiske lande, herunder Danmark, kort efter selskabet endelig fik sat gang i produktionerne. Det er en del af en større øvelse igangsat af ejerkoncernen Warner Bros. Discovery og medfører også, at den nye danske serie Kamikaze forsvinder.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs