MediaWatch

Viaplay og TV3 får millionsstøtte til drama

To medlemmer af MTG-familien får støtte fra Public Service Puljen til nye dramaserier. Ingen af selskaberne ønsker at fortælle nærmere om planerne for serierne.

Foto: PR/MTG

Streamingtjenesten Viaplay og tv-kanalen TV3, der begge er en del af MTG-koncernen, får i alt 9 mio. kr. fra Public Service Puljen til to nye serier. Det fremgår af en oversigt hos Det Danske Filminstitut, der administrerer den licensfinansierede pulje.

Den største del af beløbet går til serien "Snydt", der skal sendes på Viaplay. Serien består af 10 afsnit og modtager 6 mio. kr. i produktionsstøtte. "Snydt" skal produceres af SAM Productions, der har blandt andre Adam Price og Søren Sveistrup i ejerkredsen. Selskabet har den seneste tid stået bag flere store produktioner, blandt andet Kanal 5's "Gidseltagningen" og "Mercur" på TV 2 Charlie, ligesom SAM Productions også skal lave "Erobreren", som bliver HBO Nordics første egenproducerede serie i Norden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs