MediaWatch

Viaplay: Tv-bokse er uvæsentlige

Streamingtjenestens succes afhænger ikke af at være til stede på set-top-bokse, siger direktør.

Den MTG-ejede streamingtjeneste Viaplay har ikke brug for at være tilstede på de såkaldte set-top-bokse for at opnå succes. Det sagde Viaplays adm. direktør, Jonas Karlén, på en konference i London i dag ifølge TBI Vision.

Ifølge Viaplay-direktøren er streamingtjenesten tilstede på over 90 pct. af alle opkoblede enheder i Norden. Men der er ikke planer om at udvikle selvstændige apps til de forskellige set-top-bokse.

"Vi ønsker ikke at være på enheder, som ikke kan bruge vores nøglefunktioner, så vi er for nuværende ikke tilstede på nogle set-top-bokse i Norden," sagde Jonas Karlén ifølge TBI Vision.

Han mener ikke, at brugeroplevelsen er god nok på tv-boksene. Desuden giver det ikke økonomisk mening at udvikle apps til hvert enkelt boks - ikke mindst fordi kun få kunder efterspørger det, sagde Jonas Karlén.

Viaplay-direktøren holder dog en dør åben Androids set-top-bokse, idet Androids bokse understøtte Viaplays nøglefunktioner.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen går efter kun at sælge 49 pct. af TV 2, ugebladskæmpen Aller kom med regnskab, som ikke så godt ud for den danske dels vedkommende, og DF meldte sig klar til at skrue på de ønskede DR-besparelser. Det er blevet tid til ugens tour gennem mediebranchens største begivenheder.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere