MediaWatch

Mangeårig vært stopper på Deadline

Til juli siger Nynne Bjerre Christensen stop som vært på Deadline efter knap 12 år i værtstolen.

Lars E. Andreasen/DR
Foto: Lars E. Andreasen/DR

Nynne Bjerre Christensen stopper som vært på DR2's "Deadline" efter at have været en fast del af værtsholdet siden 2005. Det skriver hun på Facebook.

"Jeg har været vært på Deadline i 12 ud af udsendelsens 19 år og må have lavet tæt på 1000 udsendelser. Ikke en eneste aften er jeg gået hjem uden at være blevet klogere. Jeg har været vært for de mest fantastiske mennesker, der har gæstet udsendelsen med ildhu og engagement. Og forhåbentlig er noget af det gået videre til seerne. Men jeg synes, det bliver sværere og sværere at drive udsendelsen frem til de højder, den skal have. Jeg er ganske enkelt kommet til vejs ende," skriver Nynne Bjerre Christensen på Facebook.

Samtidig ønsker Nynne Bjerre Christensen, "at få hånd i hanke med mit arbejdsliv og – ikke mindst – arbejde noget mere om dagen og noget mindre om aftenen" og dermed have mere tid til sin familie. I stedet vil hun arbejde som freelancer, lave konferencer, projekter og skrive en bog.

Nynne Bjerre Christensen skriver, at hun har sidste vagt som Deadline-vært midt i juli.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Sagaen om TDC's fusion med MTG's nordiske tv-forretning fortsatte, flere selskaber præsenterede regnskaber, og flere medier klagede over afslag på mediestøtte. Få overblikket over ugens gang i mediebranchen.

Canal Digital satser på ny alt-i-en tv-boks

Tv-distributøren melder sig ind i den skærpede konkurrence om tv-kunderne med en ny tv-boks, der skal fungere som one-stop-shop og indgang til både flow-, streaming- og web-tv.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere