MediaWatch

TDC holder døren på klem for opkøb af TV 2

Teleselskabets administrerende direktør ønsker ikke at kommentere på opkøbstanker, men hun ser spørgsmålet som "oplagt."

Mens en række mediehuse har meldt sin interesse for at udvide forretningerne med et opkøb af TV 2, så er den samme interesse et "oplagt spørgsmål" for teleselskabet TDC. Det siger den administrerende direktør Pernille Erenbjerg i et interview med Børsen.

Hun ønsker ikke at kommentere på, om der er konkrete købsplaner, men adspurgt om hun hunne finde på at lægge et bud på kanalerne, svarer hun:

"Det er klart, at det er et eksempel på, hvad et teleselskab eventuelt kunne gøre, og du ser jo også andre teleselskaber gøre det. Så selvfølgelig er det oplagt at stille spørgsmålet."

MediaWatch kunne tidligere på måneden fortælle, hvordan TDC har mistet 22.000 tv-kunder i årets første kvartal. Til Børsen fortæller Pernille Erenbjerg, at man overvejer at lokke kunder til ved at købe unikt indhold og i mindre grad producere indhold selv.

Hun siger dog, at TDC ikke har "store soap operas eller lignende på planen."

Økonomisk Ugebrev går efter vækst efter fladt 2016

TV 2 skruer igen op for kanalprisen

Briefing: Ugen i mediebranchen

Medieforlig skal klæde flere på til at lave tv

Forsiden lige nu

Tv-status: Discovery og MTG vandt seerandele i 2017

Mediebureau kårer Discovery som "den store vinder i 2017", mens også MTG havde fremgang blandt de 19-50 årige. Omvendt gik TV 2 tilbage i målgruppen, men er stadig størst blandt alle danskere. Få et overblik over styrkeforholdet mellem kanalfamilierne i 2017 her.

Seneste TV

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere