MediaWatch

Programchef forsvarer udskældt TV3-program

Fra flere sider lyder der kritik af nyt TV3-program om overvægt. Kanalens programchef siger, det ikke har været intentionen at støde nogen.

Blogger Mascha Vang og den tidligere professionelle tennisspiller Frederik Fetterlein er to af de fire kendte danskere i "Min fede træner".

TV3-programmet "Min fede træner" har mødt kritik som beskrevet i flere medier, herunder Ekstra Bladet, Berlingske og Politiken.

I programmet deltager fire kendte danskere, som alle tager på i vægt for derefter at forsøge at tabe sig igen sammen men en overvægtig dansker.

Kritikken går bl.a. på, at programmet udskammer overvægtige, men det har ikke været TV3's mening at være stødende.

"Jeg synes, at det er overvældende at der har været så hårde kommentarer, selv før programmet overhovedet var blevet vist. I sidste ende handler det om at hjælpe en række mennesker, og vores intention har aldrig været at støde nogen. Folk bør give det en chance før," siger TV3's programchef, Kenneth Kristensen, til Ekstra Bladet.

Forsiden lige nu

HuffPost klipper navlestreng til borgerjournalistik

Onlinemedie gør op med en af grundstenene i konceptet og vil ikke længere bringe indhold fra bloggere og bidragsydere, der hidtil har leveret gratis indhold. Det sker for at forbedre den journalistiske kvalitet og undgå at sprede misvisende information, siger chefredaktør.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere