MediaWatch

Tidligere DR-vært og korrespondent Jens Nauntofte er død

Jens Nauntofte, mangeårige vært på TV-Avisen, døde mandag efter kort tids sygdom.

Thorkild Amdi/Polfoto/Arkiv
Jens Nauntofte (th.) interviewer her forfatter Peter Øvig Knudsen (tv.) på en bogmesse i Forum for år tilbage. Foto: Thorkild Amdi/Polfoto/Arkiv

Efter kort tids sygdom døde Jens Nauntofte, mangeårige vært på TV-Avisen, mandag. Det bekræfter hans kone, Maria Stenz, til Ekstra Bladet.

Jens Nauntofte blev 78 år gammel.

"Jeg har ikke lyst til at sige så meget, for jeg er på vej til bedemanden, men jeg bekræfter, at Jens døde i går. Til sidst ville hans hjerte ikke mere, selv om lægerne virkelig kæmpede. Hvis du endelig skal skrive noget, så vil jeg gerne have, du skriver, at jeg synes, det danske sygehusvæsen er helt enestående fantastisk. Det er, hvad jeg har lært af dette forløb, og på den baggrund synes jeg, at alle skal betale deres skat med glæde. Jeg har ikke ord for, hvor godt vi er blevet behandlet," lyder det fra Maria Stenz.

Jens Nauntofte var i mange år vært og korrespondent på DR, hvor han blev ansat i 1977. Han gik på pension i 2008, da han fyldte 70 år.

/ritzau/

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Socialdemokratiet vil have Netflix til at betale til dansk indholdsproduktion, finansdirektøren i Berlingske Media stoppede, og North Media har vendt nedtur til optur takket være Postnord-krisen. Vil du have overblik over ugen, der gik i mediebranchen? Så læs med.

Tidligere DR-profiler: DR-struktur kan give uklarhed om magtfordeling

DR’s opbygning mellem på den ene side de producerende enheder som DR Nyheder og DR Kultur og på den anden side den strategiske chefredaktion i DR Medier, der sidder med ordrerbogen, skaber usikkerhed om, hvem der reelt bestemmer, ifølge flere kilder, som Berlingske business har talt med.

Dramatisk greb i DR’s Liberty vækker kritik

DR’s nye søndagssats, dramaserien ’Liberty’, der bygger på romanen af samme navn, får kritik forud for premieren søndag aften. DR gør romanen til et ”almindelig soap-agtigt familiedrama,” lyder det blandt andet.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere