MediaWatch

TV 2 udvider kommentatorhold til Tour de France

TV 2 føjer tre nye kommentatorer til holdet for at kunne dække alle etaper fra start til slut.

Billede fra sidste års Tour de France.

TV 2's Tour de France-dækning bliver udvidet med tre ekstra kommentatorer. Det skriver BT.

Forklaringen er, at arrangørerne af det franske etapeløb udvider tv-dækningen, så alle etaper transmitteres fra start til slut. Og for at aflaste den faste kommentator-trio bestående af Dennis Ritter, Jørgen Leth og Rolf Sørensen er tre nye kommentatorer blevet sat på til at kommentere de første timer af etaperne, inden den førnævnte trio tager over.

De tre nye kommentatorer er TV 2-reporteren Rasmus Staghøj, cykelrytteren Chris Anker Sørensen samt Brian Nygaard, der har arbejdet som kommunikationschef på flere cykelhold.

"Touren er i forvejen lang, og da det kommer til at blive meget lange dage, vil det være mest menneskeligt over for vores kommentatorer, at vi deler det op i to forskellige hold," siger TV 2's sportschef, Frederik Lauesen, til BT.

Det er endnu ikke afgjort, hvornår på dagen de to kommentarhold bytter ud i kommentatorboksen.

På dansk grund vender Thomas Kristensen tilbage som vært for Tour de France-studierne rundt om etaperne. Den rolle har de seneste år været varetaget af Claus Elming.

Årets Tour de France begynder 1. juli i Düsseldorf og slutter godt tre uger senere i Paris.

Forsiden lige nu

HuffPost klipper navlestreng til borgerjournalistik

Onlinemedie gør op med en af grundstenene i konceptet og vil ikke længere bringe indhold fra bloggere og bidragsydere, der hidtil har leveret gratis indhold. Det sker for at forbedre den journalistiske kvalitet og undgå at sprede misvisende information, siger chefredaktør.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere