MediaWatch

TV3 hyrer Tom Kristensen til Formel 1-dækning

Dansk ni-dobbelte Le Mans-vinder bliver medkommentator, når TV3 Sport indleder dækningen af Formel 1-sæsonen.

De bliver med en mand med erfaring bag rattet i adskillige motorløb, der er med til at udlægge teksten, når starten går på Formel 1-dækningen på TV3 Sport.

Den tidligere racerkører og Le Mans-vinder Tom Kristensen bliver i den nye sæson, der går i gang næste weekend, en del af TV3 Sports kommentatorhold, skriver kanalen i en pressemeddelelse.

"Med Tom får vi tilført en helt unik ekspert, som med sin personlige erfaring og sin centrale placering i international motorsport kan tilføre nye dimensioner til vores dækning af Formel 1," siger TV3 Sports danske sportschef, Kim Mikkelsen, i meddelelsen.

Slipper ikke rolle i Formel 1-organisation

Tom Kristensen får debut bag mikrofonen ved sæsonens første løb i Melbourne, hvor danskeren Kevin Magnussen er med til at trække dansk interesse.

"Jeg glæder mig enormt meget til en spændende sæson med hele det stærke team fra TV3 Sport, og jeg håber at kunne bidrage med nuancer og forhåbentlig lidt inside-viden til de danske Formel 1-fans," udtaler Tom Kristensen, der deler medkommentatorrollen med en anden tidligere Le Mans-vinder, John Nielsen.

Ud over jobbet som medkommentator på TV3 Sport er Tom Kristensen også en del af mandskabet på udvalgte Formel 1-løb som FIA Steward - og repræsentant for organisationen bag Formel 1-løbene, Federation Internationale de l'Automobile (FIA).

Ud over Tom Kristensen består TV3's Formel 1-hold af Peter Palshøj, Nicolas Kiesa, Jens Hansen, John Nielsen og Luna Christofi.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen går efter kun at sælge 49 pct. af TV 2, ugebladskæmpen Aller kom med regnskab, som ikke så godt ud for den danske dels vedkommende, og DF meldte sig klar til at skrue på de ønskede DR-besparelser. Det er blevet tid til ugens tour gennem mediebranchens største begivenheder.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere