MediaWatch

Den store bagedyst har fundet sine nye dommere

Efter de to tidligere værter og dommere har trukket sig, får tv-dessertkok og konditoriejer dommertjansen i næste sæson af det populære bageprogram.

Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo er denne sæsons to nye dommere i DR's "Den store bagedyst"

Det nye dommerpar, der skal stå i spidsen for DR's populære bageprogram "Den store bagedyst", bliver udgjort af bager og kok Markus Grigo og konditoriejer Katrine Foged Thomsen. Det oplyser DR i en pressemeddelelse.

Markus Grigo er bl.a. kendt for en række dessertbøger og tidligere optrædender i TV 2's "Go' morgen Danmark" og DR's "Aftenshowet." Katrine Foged Thomsen er uddannet konditor og ejer fire konditorier.

Ifølge Eva Kvist, redaktionschef i DR Danmark, er duoen valgt på grund af deres erfaring og faglige evner.

"Katrine og Markus har en stor arv at løfte efter Mette Blomsterberg og Jan Friis-Mikkelsen (tidligere dommere, red.), men de to supplerer hinanden rigtigt godt, de har en god dynamik sammen og kan tilføre programmet en ny energi. Deres faglighed er helt i top, og de vil få plads til at præge programmerne med deres egen tilgang til det at arbejde kreativt med konditor-håndværket," siger hun i meddelelsen.

Meldingen om de nye værter kommer dagen efter, at den tidligere vært Jan Friis-Mikkelsen meddelte, han stopper på programmet. Det skete, efter hans medvært Mette Blomsterberg i januar meddelte sit exit fra bageprogrammet. Sammen har de udgjort programmets faste dommerduo i de første fem sæsoner. Optagelserne til den sjette sæson bliver indledt i foråret med de to nye værter.

Den store bagedyst er blandt de mest sete programmer på DR1 og i det hele taget, når det løber over skærmen i efterårets tv-sæson. Formatet bygger på et britisk koncept, der tidligere har gået sin sejrsgang på BBC, men i efteråret blev overtaget af Channel 4 efter en budkrig.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen går efter kun at sælge 49 pct. af TV 2, ugebladskæmpen Aller kom med regnskab, som ikke så godt ud for den danske dels vedkommende, og DF meldte sig klar til at skrue på de ønskede DR-besparelser. Det er blevet tid til ugens tour gennem mediebranchens største begivenheder.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere