MediaWatch

Endnu en vært på Den store bagedyst stopper

DR's populære bageprogram skal have ikke bare én, men to nye værter og dommere til den kommende sæson.

Mette Blomsterberg og Jan Friis-Mikkelsen, begge tidligere værter på "Den Store Bagedyst"

I januar annoncerede Mette Blomsterberg, at hun stopper som vært på DR's populære bageprogram "Den Store Bagedyst". Nu følger hendes medvært Jan Friis-Mikkelsen efter, skriver DR.

Efter fem sæsoner er DR og den nu forhenværende vært blevet enige om at gå hver til sit, så et helt nyt dommerpar kan indtage skærmen til sjette sæson af Den Store Bagedyst.

"Jeg føler mig på ingen måde fravalgt. Som kortene er blevet lagt, er det dét her, der giver mest mening, og som er bedst for programmet. Hvis jeg fortsatte sammen med en ny kvindelig vært, ville jeg måske køre videre i den samme rille på grund af den erfaring, jeg har opbygget gennem fem år. Det er jo virkelig lang tid," siger Jan Friis-Mikkelsen til DR.

Signe Aggerholm, tværgående chef for DR Aarhus, siger til DR, at programmets to nye dommere vil blive præsenteret en af de kommende dage.

Forsiden lige nu

HuffPost klipper navlestreng til borgerjournalistik

Onlinemedie gør op med en af grundstenene i konceptet og vil ikke længere bringe indhold fra bloggere og bidragsydere, der hidtil har leveret gratis indhold. Det sker for at forbedre den journalistiske kvalitet og undgå at sprede misvisende information, siger chefredaktør.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere