MediaWatch

DR dropper anmelderrost satireserie

Efter to sæsoner har DR besluttet at lukke satireserien ”Ditte & Louise”, der har høstet ros blandt anmelderne.

Foto: Manuel Claro

Efter 16 afsnit fordelt på to sæsoner har DR valgt at sløjfe satireserien ”Ditte & Louise”, som skuespillerne Ditte Hansen og Louise Mieritz står bag. Det skriver Berlingske.

Årsagen til beslutningen er seriens manglende evne til at samle befolkningen.

”Det handler om, at når vi sender drama på DR1, så gør vi det for at samle befolkningen. Og det har desværre vist sig, at det kunne Ditte og Louise ikke. Og det er ærgerligt, for jeg synes, at serien er god,” siger kanalchef for DR1, Pil Gundelach Brandstrup til Berlingske.

Komedieserien er blevet positivt modtaget af anmelderne, og beslutningen om at droppe serien bliver mødt med kritik på de sociale medier fra bl.a. filminstruktøren Charlotte Sachs Bostrup og Jyllands-Postens anmelder Nanna Frank Rasmussen.

Ditte Hansen fastslår overfor Berlingske, at komikerparret allerede er blevet kontaktet af flere producenter, så det er ikke sidste gang, at publikum har oplevet ”Ditte & Louise”.

DR1s nye voksendrama har premiere i aften 

Ny DR1-komedie fremrykkes til en sommerserie 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs