MediaWatch

TV 2 Nyhederne skærer 8-10 stillinger

Nyhederne på TV 2 skal være færre medarbejdere. Alle berørte er ansat i København.

Mikkel Hertz, nyhedsdirektør, TV 2.

Nyhederne på TV 2 skal fremover produceres af færre mennesker. Torsdag vil der blive gennemført afskedigelser af 8-10 medarbejdere, skriver Journalisten.

De berørte ansatte arbejder alle i København. Allerede i oktober varslede TV 2's nyhedsdirektør, Mikkel Hertz, at det kunne blive nødvendigt at skære bemandingen til i 2017.

Det skete, efter TV 2 måtte meddele, at nyhederne resten af indeværende år må køre på nedsat blus på grund af et større forbrug end ventet. Det er for at undgå en gentagelse af den situation, tyr TV 2 nu til afskedigelser, skriver Mikkel Hertz i en intern mail ifølge Journalisten.

"Vi forhandler fortsat om de bedste mulige fratrædelsesvilkår for dem, det kommer til at berøre," siger hovedtillidsmand hos TV 2, Lennart Sten, til Journalisten.

MediaWatch forsøger at få en kommentar fra Mikkel Hertz.

Nyheden om nedbemandingen på TV 2 Nyhederne kommer dagen efter, at TV 2 meddelte, at TV 2 Business lukker. Det betyder farvel til tre fastansatte medarbejdere, mens seks tidsbegrænset ansatte medarbejdere ikke får deres kontrakter forlænget.

TV 2 Nyhederne skal spare og skære stillinger i 2017 

TV 2 lukker business-kanal 

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen: Vi vil gå et skridt længere end EU kræver

Kulturminister Joy Mogensen (S) fortæller, hun vil give danske medier mulighed for kollektive forhandlinger med techkoncerner om betaling for indhold i podcasten Indslag, hvor hun også forklarer "misforståelse" om brug af hyperlink.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til delvis genåbning, nye chefredaktører på TV 2 News og Jyllands-Posten, en kommende streamingtjeneste og planer om vækst blandt flere. Få overblik over ugens gang i Mediedanmark.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs