MediaWatch

Amerikansk kapitalfond dropper TDC-opkøb

Ifølge Bloomberg News har kapitalfonden Apollo trukket følehornene til sig i opkøb af TDC.

Foto: PR/TDC

Et potentielt købstilbud på TDC ser ud til at have lidt skibbrud.

Den amerikanske kapitalfond Apollo har således trukket sig fra forhandlingsbordet, efter at TDC har afvist kapitalfondens bud som værende for lille.

Det siger unavngivne kilder til Bloomberg News, der i september ellers kunne berette, at Apollo ville hæve sit bud på det danske teleselskab.

Apollo kan ifølge kilderne stadig være interesseret i at købe TDC, men det er usandsynligt, at selskabet vender tilbage med et bud på den korte bane, skriver Bloomberg.

På aktiemarkedet har det forliste opkøb stor indflydelse på TDC-aktien, der dratter med 6,2 pct. til 33,50 kr.

TDC blev da også løftet markant tilbage i juli, da Børsen var på banen med en historie om, at Apollo havde fået afvist et bud på den danske telegigant. Det fik dengang TDC-aktien til at stige med 9,2 pct. til 35,53 kr.

I midten af september kunne Bloomberg News så berette, at Apollo var klar med et nyt og højere bud, hvilket igen fik TDC til at stige - dengang med 5,8 pct. til 37,56 kr.

Bloomberg skrev i september også, at TDC's svenske konkurrent Telia overvejede at byde, men også den mulighed er lukket.

Kilderne siger således til Bloomberg, at Telia ikke har den "finansielle båndbredde" til at løfte et køb her og nu.

Også andre kapitalfonde har ifølge kilderne valgt at trække følehornene til sig.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen: Vi vil gå et skridt længere end EU kræver

Kulturminister Joy Mogensen (S) fortæller, hun vil give danske medier mulighed for kollektive forhandlinger med techkoncerner om betaling for indhold i podcasten Indslag, hvor hun også forklarer "misforståelse" om brug af hyperlink.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til delvis genåbning, nye chefredaktører på TV 2 News og Jyllands-Posten, en kommende streamingtjeneste og planer om vækst blandt flere. Få overblik over ugens gang i Mediedanmark.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs