MediaWatch

Ungt produktionsselskab hyrer producent med DR-erfaring

Pipeline Production ansætter producent Niels Krogsgård, der skal styrke fakta- og dokumentarområdet.

PR/Pipeline Producion
Foto: PR/Pipeline Producion

Produktionsselskabet Pipeline Production har ansat Niels Krogsgård som producent, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Han har blandt andet været med til at lave en række produktioner for DR blandt andet "Børn alene på flugt" og "Jeg er ambassadøren fra Amerika" og skal hos Pipeline Production styrke fakta- og dokumentarområdet.

"Jeg kender Niels Krogsgård, hans produktioner og ikke mindst hans faglige høje niveau og kompromisløse tilgang til stoffet. Jeg er rigtig glad for, at Niels er blevet en del af Pipeline Production, og med flere nye programserier på vej har vi brug for stærke kræfter på alle pladser," udtaler Troels Uhrbrand Rasmussen, programchef hos Pipeline Production, i pressemeddelelsen.

Pipeline Production er et relativt nyt produktionsselskab, som blev stiftet i sommeren 2016. Det skete efter en fusion mellem Sand TV og Immergut. Selskabet ejes ligeligt af Kaare Sand og Lars Hammer, der tidligere ejede hhv. Sand TV og Immergut.

Pipeline Production producerer blandt andet "De unge mødre", "Fuckr med din hjrne" og "Fantastiske fund".

Forsiden lige nu

Dalende opbakning til tv-pakker er en af TV 2's store udfordringer

Selv om det er første gang i fem år, at TV 2 lever op til sin målsætning om en overskudsgrad på 10 pct., så er TV 2-boss mere end tilfreds med de seneste års resultater. Hun udpeger danskernes svigtende opbakning til tv-pakkerne som en af TV 2's helt store udfordringer.

Fredericia Dagblad får ny chefredaktør

Efter 14 år stopper Marianne Husted som chefredaktør for at blive redaktionel souschef. Hun afløses af jourhavende på avisen, der er en del af Jysk Fynske Medier.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere