MediaWatch

Værter forlader DR Sporten

Der er i dag deadline for DR Sportens medarbejdere i forbindelse med DR's udflytningsplan. Mindst to værter og kommentatorer takker af, skriver BT.

Finn Frandsen/Polfoto/Arkiv
Foto: Finn Frandsen/Polfoto/Arkiv

DR's udflytningsplan, der blev præsenteret tidligere på året, sender DR Sporten fra København til Aarhus. I dag er der deadline for de ansatte for at melde tilbage på, om de vil med til Jylland eller ej. Det har resulteret i, at flere værter forlader DR Sporten, skriver BT.

Jens Jacob Juulsager, der blandt andet dækker håndbold, har takket nej til at flytte med til Aarhus. Det samme har Søren Reedtz, der blandt andet er vært på DR's Tour de France-program "Aftentour".

"Jeg flytter ikke med til Aarhus, og hvis ikke man vil flytte, så stopper man senest 1. februar 2018, når redaktionen flytter. Min hustru har arbejde i København, så hvis jeg skulle flytte, kunne vi kun se hinanden i weekenderne, og der sidder jeg oftest i håndboldhaller rundt omkring i Danmark. Så det ville være for stort et kompromis," siger Jens Jacob Juulsager til BT.

Til gengæld har Henrik Liniger meddelt, at han gerne vil fortsætte med at arbejde for DR Sporten efter udflytningen. Tina Müller har besluttet sig, men ønsker ikke at fortælle om sin beslutning til BT, mens Peter Møller endnu ikke har besluttet sig.

Den endelige opgørelse over, hvor mange medarbejdere, der takker ja eller nej til at komme med DR Sporten til Aarhus, ventes at komme i morgen formiddag.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere